Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

marihuanen!1

ZapominamMaili

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie macie przezycia z marihuanen? i ogólnie... jak lubicie palic, czy lubicie wgl, od kiedy sie zaczelo i takie tam.... :)))))

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

A tak jakoś kolega mi dał kilka buchów na początku mnie nie złapalło dopiero po 3 paleniu czułem takie fajne uczucie takie jak by coś na mnie napierało słabo ogarniałem i miałem beke z niczego serio siędze i się śmieje z niczego xD.

Opublikowano

Pff, świństwo. Gunwo prawda że to jest leczące, tylko szpan, ehhh...

troszke ból dupy bo masz 13 lat i nie masz jak zajarać? XDD

no nie wiem, fajki można dla szpanu palić.

nie probowales = nie wypowiadaj sie

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Ja sam nie paliłem i nie zamierzam tego robić.

Ale powiem co sie teraz dzieje z kolegą z klasy który właśnie w gimnazjum zaczął. No masakra... Podobno flashbacki ma (nie dokońca wiem co to jest o.O) i inne dolegliwości o których możesz poczytać w necie. Szkoda mi go, ale sam sobie zapracował...

@DOWN Tak jak mówiłem. Nigdy nie brałem - nie jestem w temacie. Nie wiem co kupują i mam to serdecznie w dupie. Mnie obchodzi, że niektórzy mają przez to ciężkie problemy.

Opublikowano

Ludzie, co wy pierdolicie za jakieś głupoty. Jak kupujesz sprawdzony i dobry towar to nie ma żadnych dolegliwości itp. A jak kupujesz jebane zmiksowane gówno to masz problem.

Opublikowano

@up no dokladnie

Takie mlodziki sie lansuja ze maja ziolo, a to najgorszy szmelc za 2 dychy, a potem sa skutki : /

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Dobra rzecz ... "Ja pale ziomek biegle, 20 blantow dziennie" :) Rok temu, rowny rok temu sie to zaczelo :D Nowo poznany kolega mnie zaprosil do siebie na skreta, i okazalo sie ze to zajebisty typek :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Jakoś rok temu :D Kuzyn przywiózł blanciora, a było to jakoś na imprezce rodzinnej :D i tak jakoś nie musiał mnie długo namawiać, mimo że troszkę miałem stracha.

Pamiętam, że byłem w chuj zajebany, bo 1 raz przysmażyłem - uczucie po spaleniu ? wyjebane :D :D 2 godzinki beki i rozkminiania wszystkiego :D

Rozkoszowanie się zwykłym batonem - bezcenne :D. Od tamtej pory kombinuje sobie sam palenie, na blokach towar z górnej półeczki - 4 zero, albo 2 zero, połówka jak z siankiem ciężko :)

Opublikowano

Może kiedyś się skusze.Nie paliłem, ale jeśli to jest takie uczucie jak wbicie brąz IV to muszę spróbować xD !

Btw. jak zdobywacie zioło? Własna hodowla, kolega czy może dealer ? Ja jak już sam coś może uchoduję ;)

21515.jpg

Opublikowano

Nie polecam, jak jesteś strachliwy jak ja (masz schizy że na fazie ojciec zadzwoni), to masz bad tripa, ja tam nie mogłem oddychać, rozdwojenie jaźni, czułem się jak bym był w śnie i w realu, Takie mistyczne uczucie że nie do opisania. Jesteś Ty i wiesz że masz fazę i to tylko wymysł, a tym drugim to ty w śnie, miałem tak sucho w ryjcu że myślałem że mam tam kartkę i sobie ją wydobywałem, teleporty (idziesz idziesz i *JEB* jesteś gdzie indziej i się zastanawiasz co ty tam robisz). A schiza mi do tego doszła że chciałem jebnąć przez okno. Kurwa mać stop beka z magika po czymś takim. Coś strasznego jak masz bad tripa. Ale podczas badtripa pomaga muzyka, jebłem z kolegami betonowe lasy mokną, normalnie jak bas przechodzi po tobie to poezja. Czujesz jak ci flaki grają w rytm. A freestyle na takiej fazie to porażka niby wszystko się lepi a to takie chujowe że porażka. No jeżeli nie masz żadnych obaw a twoi ziomkowie ładnie wbijają faze to git.

@dla hejterów (czyt. Debili)

czyste, z krzaka niczym nie podlewane

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Nie polecam, jak jesteś strachliwy jak ja (masz schizy że na fazie ojciec zadzwoni), to masz bad tripa, ja tam nie mogłem oddychać, rozdwojenie jaźni, czułem się jak bym był w śnie i w realu, Takie mistyczne uczucie że nie do opisania. Jesteś Ty i wiesz że masz fazę i to tylko wymysł, a tym drugim to ty w śnie, miałem tak sucho w ryjcu że myślałem że mam tam kartkę i sobie ją wydobywałem, teleporty (idziesz idziesz i *JEB* jesteś gdzie indziej i się zastanawiasz co ty tam robisz). A schiza mi do tego doszła że chciałem jebnąć przez okno. Kurwa mać stop beka z magika po czymś takim. Coś strasznego jak masz bad tripa. Ale podczas badtripa pomaga muzyka, jebłem z kolegami betonowe lasy mokną, normalnie jak bas przechodzi po tobie to poezja. Czujesz jak ci flaki grają w rytm. A freestyle na takiej fazie to porażka niby wszystko się lepi a to takie chujowe że porażka. No jeżeli nie masz żadnych obaw a twoi ziomkowie ładnie wbijają faze to git.

@dla hejterów (czyt. Debili)

czyste, z krzaka niczym nie podlewane

I przez to NIGDY nie wezmę marihuany :P

Mam 14 lat i nigdy nie zamierzam brać, może skutków nie ma złych jak się kupi dobre, no ale przeraża mnie faza... Że nie masz kontroli nad sobą, odlatujesz... co z tego że to fajne, jak mnie taka nieświadomość ciała przeraża?

A poza tym jak się jednej fazy dostanie to będzie się chciało następną... i w końcu zacznie się palić powyżej normy "nieszkodliwości" (np. 2 skręty dziennie) i się zacznie :/

nie nie nie, nie zamierzam się ładować w żadne psychotropy. A palaczy papierosów już W OGÓLE NIE ROZUMIEM (alkohol jest smaczny i można się nawalić, skręty dają fazy a papieros? to tylko potrzeba po pierwszym zapaleniu).

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...